Stories

We added a new page.

Stories https://spinningsouth.com/stories/

First story has been published: one of the most memorable parts of our journey: the Great Divide Mountain Bike Route. Would love to hear if you like this set-up and about what you would love to read more.

PS. this time it is in Dutch, there is a Google translate button to convert :).

spinningsouth

Frank (65, Dutch) and Jacinta (54, Belgian) together for 30 years. Biking from North to South America.

2 thoughts on “Stories

  1. Mooi om het zo nog een keer terug te lezen. Opnieuw veel bewondering voor wat jullie hebben gedaan en voor de manier waarop. Terug in een wereld die even onherkenbaar is, misschien maar goed dat jullie nu hier terug zijn. Vervelend dat Frank last heeft van zijn schouder. Ik hoop dat het fietsen toch mogelijk blijft, is toch één van de mooiste bezigheden die je kunt doen. Ik zit nu sinds begin maart verplicht van uit huis te werken en mis mijn dagelijkse 35 (lig)fietskilometers.

    Like

  2. FIjn om dit weer te lezen. En jullie waren net op tijd terug he! Al die fietsers die jullie onderweg tegenkwamen en die nu nog in Zuid Amerika zitten, hebben grote problemen denk ik. Wij zelf waren ook net op tijd terug uit Spanje! Geniet van het leven zover dat mogelijk is in deze rare tijden!!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s